Return to site

4 UX tipp és trükk amivel több ügyfelet tudsz konvertálni

Szeretjük az egyszerű útvonalat, amikor csak lehetséges. Végtére is, itt nem a technológia, hogy egyszerűbbé tegyük a dolgokat a keményen dolgozó emberek számára? Az új márkás bhakták vonzása és a meglévő felhasználók boldog megtartása csodálatos küzdelem. Figyelembe véve a mai versenyképes globális piacot, néha lehetetlennek tűnik új vezetékek vagy növekvő árbevétel. Itt jön be a User Experience Design.

 

Szerencsére vannak olyan hivatkozások, amelyeket megtehet, ha növelni szeretné a konverziós arányokat. (Az online látogatók köre, akik azt csinálják, amit akarnak, amikor digitálisan lépnek kapcsolatba a márkával.) Néha olyan egyszerű, mint a meggyőző vásárlók a bevásárlókocsik töltése után fizetni. Néha új hírleveleket jelentenek a hírlevél levelezési listáihoz. Tekintse meg az alábbi tippjeinket, és nézze meg, hogyan tehet néhány módosítást a felhasználói élményben (UX) az átváltási arányok jelentős növekedéséhez.

1. Felhasználói tapasztalat tervezési trükk

1) Az űrlapok automatizálása

Nem tudunk rólad, de nagyon kíváncsi vagyunk a webes űrlapok kitöltésére. Úgy tűnik, mintha mindig hiányoznánk valamilyen finom nyomtatást, mielőtt ezt a fényes új dologt akarjuk. Tegye ezt a folyamatot egy kicsit könnyebbé a felhasználók számára a lehető legtöbb formanyomtatvány automatizálásával! Például azt javasoljuk, hogy automatizálja a város és az állam mezőjét, miután az ügyfél kitöltötte a postafiókot.

Tény: ezzel a mérsékelt szintű csapással a TrafficSafetyStore.com 38,74% -os növekedést ért el a konverziós arányokban.

2. Felhasználói tapasztalat tervezési trükk

2) Mentse meg a lehető legtöbb információt, amennyit csak tud

Az online rendelés egésze az egyszerűség és a hatékonyság növelése. Akkor miért ne csinálod a lehető legkönnyebbet? Mentse az ügyfelek egyedi rendelési adatait, bárhol is legyen. Próbálja kiemelni a korábbi megrendeléseket, amikor a felhasználók a webhelyére érkeznek. Ne felejtse el menteni a számlájához kapcsolt hitelkártyaszámokat.

Tény: Ez egy nehéz megoldás az online rendelési űrlapokba való integráláshoz, de egyszerűnek kell lennie webhelye fejlesztőjének. Ha vannak rajta, adjon hozzá egy jelölőnégyzetet a szállítási cím automatikus kitöltéséhez, ha megfelel a számlázási címnek.

3. Felhasználói tapasztalat tervezési trükk

3) Megoldja a hibaüzenetet

Beszélj valami fájdalmat a királyi mögött! Mindannyian utáljuk, amikor egy weboldal megrendelési folyamatán keresztül csak egy nagy, kövér hibaoldalon végeztünk. Míg a hibák előfordulnak, a hibákat még kecsesen kezelheti a végére. A legegyszerűbb módja az összegyűjtött adatok gyorsítótárának elrejtése, így a frissített oldalak a még befejezett adatokkal térnek vissza.

Emellett jelölje ki a megadott mezők hibáit a vörös színtől eltérő színnel, például narancssárga vagy sárga színnel. A "vörös" látásról szóló régi szónoklat nem vicc. Tanulmányok kimutatták, hogy a vörös hajlamos intenzív és riasztó érzéseket kelteni a felhasználókban.

Végül mindannyian bizonytalan lények vagyunk. A legjobb, ha nem zavarja meg a "Sikertelen" szavakat, amikor a megrendelés befejezése nem sikerült. Vegye fel a jegyzetet a Mailchimp furcsa stílusából, és használjon olyan gondtalan szövegeket, mint "Hoppá, úgy tűnik, hogy hiba".

Tény: Ezek a webhelyek megrendelési űrlapjai könnyen mérsékelt szintű csípései. Bármely webes fejlesztő, aki értékesíti a sóját, semmilyen problémát nem okozhat a változások integrálásával. Az egyik webhely 12,91% -os növekedést ért el a befejezett tranzakciókban a gyorsítótáras fizetés végrehajtásának első hetében.

4. Felhasználói tapasztalat tervezési trükk

4) Állítsa be a lapok hierarchiáját a gyakori viselkedés egyszerűsítésére

Végül a Responsive Web Design kenyérben lévő vajra mindig figyelembe kell venni az intuitív felhasználást webes űrlapok létrehozásakor. Számos módja lehet a felhasználó szokásának követésére. Kulcsfontosságú azonosítani a legáltalánosabbakat a végső felhasználói intuitív elrendezések tervezéséhez. Példák az elrendezés racionalizálására:

 

Sorolja fel azt az országot, ahonnan a felhasználók nagy többsége a legördülő menüben elsőként meglátogatja webhelyét (ha van ilyen).
A legelterjedtebb nyelvre nem érvényes
A navigációs sáv hierarchiájának szervezése a leginkább kattintott elemek alapján.
A terméklisták eredményességét a népszerűség kedvéért a betűrendes vagy az árpont helyett inkább a népszerűség kedvéért is eldöntheti.


Tény: Ezek egyszerű trükkök a webfejlesztő megvalósításához. Sok sikert!